Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αποτελέσματα από την 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Δεύτερη (2η) μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τις υπόλοιπες τέσσερεις κατηγορίες βάρους της ελευθέρας με την συμμετοχή των ελλήνων αθλητών Ιβανίδη Ιωάννη (55 κιλά), Σαββουλίδη Γεώργιο (66 κιλά), Μπεντινίδη Εμζάριο (84 κιλά) και Αρζουμανίδη Ιωάννη (120 κιλά).


Στα 55 κιλά ο Έλληνας αθλητής Ιβανίδης Ιωάννης (buy στον 1ο γύρο) έχασε στον 2ο γύρο από τον Ελβετό Wild Urs (4-1, 0-2, 1-3), ο οποίος έχασε στον επόμενο γύρο από τον φιναλίστ του γκρουπ Γεωργιανό Khinchegashvili Vladimer στέλνοντας τον αθλητής μας στην 12η θέση της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Otarsultanov Djamal (Ρωσία)
2. Khinchegashvili Vladimer (Γεωργία)
3. Andreyeu Uladzislau (Λευκορωσία)
3. Magomedov Makhmud (Αζερμπαϊτζάν)

Με παρόμοιο τρόπω ο Σαββουλίδης Γεώργιος στα 66 κιλά έχασε στον 1ο γύρο από τον Ιταλό Piscitelli Pietro (4-1, 0-2, 1-3). Ο Ιταλός στην συνέχεια έχασε στον επόμενο γύρο από τον φιναλίστ του γκρουπ Αζέρο Hasanov Jabrayil έτσι ο αθλητής μας κατετάγη στην 15η θέση της κατηγορίας.

Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Hasanov Jabrayil (Αζερμπαϊτζάν)
2. Bazan Leonid (Βουλγαρία)
3. Batirov Adam (Ρωσία)
3. Javad Bolaghi Saba Arasch (Γερμανία)

Πολύ καλό ξεκίνημα από τον Εμζάριο Μπεντινίδη (9ος) στα 84 κιλά ο οποίος κέρδισε στον 1ο γύρο τον Φιλανδό Heino Ville Tapani στην πρώτη και δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης (2-1, 3-0). Την ίδια τύχη είχε στον 2ο γύρο και ο Βέλγος Istapayev Djambulat Khuseynovitch ο οποίος ηττήθηκε από τον Έλληνα πρωταθλητή με 0-5, 0-6. Άτυχος όμως στάθηκε στον 3ο γύρο όπου ηττήθηκε από τον Αζέρο Sharifov Sharif στην 3η περίοδο του αγώνα (1-0, 2-2, 3-0). Ο Αζέρος αθλητής στην συνέχεια έχασε από τον Ρώσο φιναλίστ της κατηγορίας.

Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Urishev Anzor (Ρωσία)
2. Marsagishvili Dato (Γεωργία)
3. Sharifov Sharif (Αζερμπαϊτζάν)
3. Stefan Gheorghita (Ρουμανία)
Στα 120 κιλά ο Αρζουμανίδης Ιωάννης νίκησε στον 1ο γύρο τον νεαρό Σλοβάκο Hutnan Marian (0-1, 0-1), χάνει όμως στον 2ο από τον Λευκορώσο Shemarov Alexei (3-0, 0-1, 2-0). Ο Shemarov ως φιναλίστ του γκρουπ στέλνει τον Έλληνα πρωταθλητή στα ρεπεσάζ της κατηγορίας όπου κερδίζει τον Λιθουανό Asaciovas Simas (4-2, 4-0) και βρίσκεται αντιμέτωπος για το χάλκινο μετάλλιο με τον Αζέρο πρωταθλητή Magomedov Jamaladdin από τον οποίον δυστυχώς χάνει με (0-6, 1-2). Ο πρωταθλητής μας καταλαμβάνει έτσι, την 5η θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας του.

Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Cakiroglou Fatih (Τουρκία)
2. Shemarov Alexei (Λευκορωσία)
3. Ligeti Dániel (Ουγγαρία)
3. Magomedov Jamaladdin (Αζερμπαϊτζάν)

palema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου