Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Αποτελέσματα από την 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Πρεμιέρα εχθές 29 Μαρτίου για το αγωνιστικό πρόγραμμα του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Dortmund της Γερμανίας, με τις κατηγορίες των 60, 74 και 96 κιλών της ελευθέρας πάλης. Στις κατηγορίες αυτές υπήρξε και ελληνικό ενδιαφέρον με την συμμετοχή των, Ναμετίδη Ασλάν, Τασκούδη Απόστολο και Τσικοβάνη Μιχαήλ.

Ο Έλληνας αθλητής Ναμετίδης Ασλάν έχασε στον πρώτο γύρο από τον Τούρκο Gurel Hakki, ο οποίος χάνοντας στον επόμενο γύρο από τον Ουκρανό Fedoryshyn Vasyl έστειλε τον έλληνα αθλητή στην 18η θέση της γενικής κατάταξης.
Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Sat Opan (Ρωσία)
2. Prizreni Sahit (Αλβανία)
3. Guidea Anatolie Ilarionovitch (Βουλγαρία)
3. Fedoryshyn Vasyl (Ουκρανία)

Καλό ξεκίνημα στα 74 κιλά για τον Απόστολο Τασκούδη ο οποίος πέρασε μπάι στον 1ο γύρο ενώ στον επόμενο, 2ο γύρο, κέρδισε τον Μολδαβό Talambat Anisim με πτώση στην δεύτερη περίοδο, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε στον επόμενο προημιτελικό γύρο από τον Αζέρο Guliyev Agil (2-2, 3-0, 0-2) ο οποίος και αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ του γκρουπ. Ο Τασκούδης τελικά κατατάγηκε 8ος.

Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Tsargush Denis (Ρωσία)
2. Murtazaliev Musa (Αρμενία)
3. Hatos Gábor (Ουγγαρία)
3. Khutsishvili Davit (Γεωργία)

Στα 96 κιλά ο Τσικοβάνη Μιχαήλ (19ος) χάνει στον πρώτο γύρο από τον Ούγγρο Kiss Gergely Sandor ο οποίος θα φτάσει μόνο μέχρι τον επόμενο 2ο γύρο οπότε και ηττάται από τον δεύτερο χάλκινο της κατηγορίας Μολδαβό Ceban Nicolai.
Αποτελέσματα κατηγορίας:
1. Gazyumov Khetag (Αζερμπαϊτζάν)
2. Baytsaev Vladislav (Ρωσία)
3. Oliinyk Pavlo (Ουκρανία)
3. Ceban Nicolai (Μολδαβία)

Σήμερα ρίχνονται στον αγώνα οι υπόλοιποι αθλητές της ελευθέρας Ιβανίδης Ιωάννης στα 55 κιλά, Σαββουλίδης Γεώργιος στα 66 κιλά, Μπεντινίδης Εμζάριος στα 84 κιλά και στα 120 κιλά ο Αρζουμανίδης Ιωάννης.

palema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου